Loading

Over ons

Achter elk succesvol bedrijf schuilt een succesverhaal. Dat geldt ook voor SB Banden. Sander Bullens is hét gezicht achter SB Banden. Zijn passie voor auto’s, autobanden en velgen is meer dan aanstekelijk. Van zijn uit de hand gelopen hobby, maakte hij een uiterst succesvol bedrijf. Benieuwd naar zijn succesverhaal? Hij vertelt het u graag zelf!

Voor mij is het zonneklaar: de banden, maar vooral ook de velgen bepalen voor een groot deel de esthetische waarde van een auto. In mijn jeugd had ik al bovenmatige interesse in het verfraaien van auto’s. Mijn passie bleef onverminderd, zeker toen ik later in de autoschadeherstel werkzaam was. Ik besefte me toen dat het eigenlijk zonde is om een nieuwe set autobanden of velgen aan te schaffen, als je voor een voordeligere prijs een set jong gebruikte autobanden of velgen kunt kopen. Zeker als die er nog puntgaaf uitzien en de esthetische waarde van een auto dus nog altijd omhoog halen.

Ik startte hobbymatig met een bescheiden verkoop via Marktplaats. Maar dat liep al snel uit hand.  Klanten uit heinde en verre wisten me te vinden. In 2016 hakte ik de knoop door en was SB Banden een feit. Al was dat geen moeilijke keuze, want ik geniet met volle teugen als ik een klant blij heb kunnen maken met een fantastische set autobanden of velgen. Het resultaat zie je direct en het wordt er altijd mooier van.

Kleren maken de man; velgen de auto!

Daarom krijg ik ook altijd zo’n enorme jeuk als auto-eigenaren in de winterperiode, hun prachtige wielen omruilen voor winterbanden met zo’n standaard zwarte, lelijke velg. Wellicht schrikt de hoge nieuwprijs van een mooie set autobanden en velgen hen af. Of is men zich niet bewust van de mogelijkheden. Onnodig, want voor een schappelijke prijs kun je immers je auto het hele jaar voorzien van een prachtige look. Ik zeg dan ook altijd gekscherend: ‘Kleren maken de man, velgen de auto!’. En dat zie ik echt zo. Het oog wil immers ook wat!

Uw jong gebruikte autobanden of velgen kopen bij SB Banden is sowieso een goede keuze. Want in onze markt zijn er helaas (te) veel cowboys. Mijn bedrijf is klein en de lijntjes zijn dus kort. U weet dus waar u uw autobanden en velgen koopt. En met wie u zakendoet. Betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ik verkoop alleen het beste. Zo kunt u er bijvoorbeeld op vertrouwen dat de autobanden of velgen niet afkomstig zijn van schadegevallen en van demontagebedrijven. Maar wel dat ze altijd 100% zijn nagekeken en in uitstekende staat verkeren. En de sets zijn standaard gebalanceerd, dus plug & play!