Loading

Zakelijk

Voordelen zakelijke samenwerking

Wij werken veel samen met andere bedrijven in de automotive-branch. Ons netwerk is dan ook enorm. Maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Samenwerking biedt u en ons ontzettend veel voordelen. Wij kopen namelijk jong gebruikte autobanden, velgen of complete sets voordelig aan, en kunnen u daarom altijd een scherp aanbod doen. En bent u op zoek naar die ene bijzondere maat of set? Die hebben wij ongetwijfeld liggen. We nemen ook graag mooie, jong gebruikte autobanden of velgen van u over. Zo snijdt het mes aan twee kanten. En in alle gevallen geldt: onze lijntjes zijn kort. U weet dus met wie u zakendoet, zonder vervelende verrassingen achteraf!

Verkopen aan SB Banden

Heeft u regelmatig (basis)banden, velgen en bandensets ter overname? En wilt u daar eenvoudig, snel en zonder gedoe vanaf? Dan zijn wij dé partner voor u. Wij nemen namelijk graag alles van u over. Of het nu kleine partijen zijn, of grotere partijen van wel 100 sets: wij maken geen onderscheid, ongeacht de kwaliteit. Wij doen u meteen een goed bod en u ontvangt direct uw geld. Dat is zakendoen met SB Banden! Interesse? Bel direct!

Kopen bij SB Banden

Heeft u in uw aanbod auto’s met een lelijke velg of een versleten band? Geef ze dan een snelle en eenvoudige upgrade met banden en velgen van SB Banden! Een prachtige set autobanden en velgen verhoogt de esthetische waarde van een auto namelijk direct. En daarmee ook nadrukkelijk de verkoopwaarde. Zo slaat u twee vliegen in één klap. SB Bovendien bieden we u als zakelijke klant extra voordeel. Twijfel daarom niet en vraag naar de mogelijkheden!

Bel direct
06 - 34 57 61 54
Mail direct
sbbanden@outlook.com

Contact opnemen?

Neem gerust vrijblijvend contact op!